En Amerikansk påskepizza.
- en herlig sammensetning av smaker og en fryd for øyet ;-)
Asparges, Laks, creme fraiche, løk, mais, poteter, gressløk, på en grov pizzabunn.
- en herlig sammensetning av smaker og en fryd for øyet ;-)
Asparges, Laks, creme fraiche, løk, mais, poteter, gressløk, på en grov pizzabunn.
Amerikansk Pizzabunn (nok til 2 pizzaer på stor stekeplate):
5 dl grovt mel
5 dl fint mel
tørrgjær
2 ts salt
1 ss sukker
-blandes godt-
tilsett 3,5 dl vann i riktig temperatur
Heves.
Se HER for mer informasjon om gjærdeig.
Hvis du ønsker litt sprø bunn kan den forstekes i 220 grader i ca 8 minutter.
Fyll:6 ss creme fraiche
4 kokte poteter delt i skiver
aspargastopper (kokte)
- du kan bruke hele selvfølgelig eller resten kan brukes i salaten-
ca 2-300 gram laks i tynne skiver
3 løk i ringer
litt mais
gressløk
runding mozarella pr person
revet ost
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)