10. mars 2013

Påskepizza

En Amerikansk påskepizza.

- en herlig sammensetning av smaker og en fryd for øyet ;-)


Asparges, Laks, creme fraiche, løk, mais, poteter, gressløk, på en grov pizzabunn.
 

Amerikansk Pizzabunn (nok til 2 pizzaer på stor stekeplate):

5 dl grovt mel 
 5 dl fint mel
 tørrgjær
 2 ts salt
 1 ss sukker

 -blandes godt-

tilsett  3,5 dl vann  i riktig temperatur 

Heves.

Se HER for mer informasjon om gjærdeig.

Hvis du ønsker litt sprø bunn kan den forstekes i 220 grader i ca 8 minutter.
Fyll:

  6 ss creme fraiche
 4 kokte poteter delt i skiver 
 aspargastopper (kokte) 
- du kan bruke hele selvfølgelig eller resten kan brukes i salaten-
 ca 2-300 gram laks i tynne skiver
3 løk i ringer
 litt mais
 gressløk 
 runding mozarella pr person
 revet ost






 




Stekes i ca 8-10 min 220 grader.


Bon Appètit !

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)