Her
er det tilbud på Norsk Laks og det er jo som julekvelden her hos oss,
det er en stor favoritt blandt fiskene :-) Så da ble det med hjem to stk på hver 2,7 kg.
En filet ble skjært ut til middag.
Hoder, haler etc ble det kokt kraft på, det tar litt mindre plass i fryseren,
også er det så lettvint å ta opp når man plutslig skulle hatt litt kraft :-)
resten av fisken ble fryst ned i passe porsjoner...
det er en stor favoritt blandt fiskene :-) Så da ble det med hjem to stk på hver 2,7 kg.
En filet ble skjært ut til middag.
Hoder, haler etc ble det kokt kraft på, det tar litt mindre plass i fryseren,
også er det så lettvint å ta opp når man plutslig skulle hatt litt kraft :-)
resten av fisken ble fryst ned i passe porsjoner...
Dagens middag ble nøye igjennomtenkt siden jeg har ett ekstra helgebarn som heller ikke vil spise fisk, og siden vi andre er veldig glad i laks ville jeg ikke lage fiskefarse av den heller, da måtte det bli innbakt laks; da synes den jo ikke :-P
Så tenkt så gjordt, ett ferdig paiskall (ekstra tykt) ble lagt på stekebrettet,
(vil du lage paiskall/butterdeig finner du oppskriften HER)
Strødde litt havregryn på (for å trekke til seg kraft, du kan også bruke hurtigris og semulegryn/couscous) la fiskefileten oppå, super persille blandingen min, litt salt og pepper.
Brettet deigen over og limte kanten sammen med litt egg, deretter inn i ovnen 200 grader,
etter 10 min tok jeg den ut og strødde over ost og resten av egget (måtte jo brukes til noe ;-)
satte den inn igjen for de siste 10 min.
Kokte deretter pasta (det veier opp for fisken) og brokkoli i litt fiskekraft, når væsken var kokt inn, hadde jeg i ett beger med crème fraîche og lot det koke til pastaen var ferdig.
Bon Poisson :-)
Originale et super bon ;)
SvarSlett