Behov for en rask middag som lager seg selv ?
Da er kylling tingen, du kan bruke de delene du foretrekker enten det er lår eller fileter, hel kylling.
Eventuelt kan du bruke kyllingrester.
Middelhavs Kylling
For 4-5 Personer trenger du:
500 gram Kylling
1 Squash
1 Paprika
1/2 Aubergin
2 små løk
4 hvitløkbåter
3 ss tomatpure
1 ss provenceurter
1 ss malt paprika
1/2 ts pepper
1 ts (grovt) salt
5 dl vann
Stek kyllingbitene, hvis de har skinn på trenger du ikke å tilsette olje i pannen,
er det fileter må du tilsette litt fett. Stek kyllingbitene brune på begge sider.
Del løk og grønnsaker i små biter.
Når kyllingen er brunet har du i løk og lar steke i ett par minutter.
Ha i grønnsakene og la steke til alt er gjennomvarmt, rør av og til (ca. 5 minutter).
Ha i resten av ingrediensene, hvis du brukte kyllingrester kan du også tilsette litt buljong.
La koke minst 5 minutter, men den kan godt stå og putre lenge.
Serveres som den er med litt brød på fransk vis, eller med ris/pasta for de som trenger det ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)