20. mars 2013

Enkel Kyllinggryte fra Middelhavet

Behov for en rask middag som lager seg selv ?

Da er kylling tingen, du kan bruke de delene du foretrekker enten det er lår eller fileter, hel kylling.
Eventuelt kan du bruke kyllingrester.


Middelhavs Kylling


For 4-5 Personer trenger du:

500 gram Kylling
1 Squash
1 Paprika
1/2 Aubergin
2 små løk
4 hvitløkbåter
3 ss tomatpure
1 ss provenceurter
1 ss malt paprika
1/2 ts pepper
1 ts (grovt) salt
5 dl vann

Stek kyllingbitene, hvis de har skinn på trenger du ikke å tilsette olje i pannen,
 er det fileter må du tilsette litt fett. Stek kyllingbitene brune på begge sider.


Del løk og grønnsaker i små biter.

Når kyllingen er brunet har du i løk og lar steke i ett par minutter.
Ha i grønnsakene og la steke til alt er gjennomvarmt, rør av og til (ca. 5 minutter).


Ha i resten av ingrediensene, hvis du brukte kyllingrester kan du også tilsette litt buljong.
La koke minst  5 minutter, men den kan godt stå og putre lenge.



Serveres som den er med litt brød på fransk vis, eller med ris/pasta for de som trenger det ;-)

Bon Appétit !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)