Har du eggehvitter til overs og ikke lyst til å lage flere marengser ;-)
Ja da er svaret en hvit omelett, ikke hørt om det før ?
...nei det har ikke jeg heller ;-)
Det har vel aldri vært noe hinder for meg,
så etter å ha fundert litt om hva som ville passe sammen i en hvit omelett uten å ødelegge fargen,
så ble dette søndagslunsjen vår:
Hvit Omelett med ost
2-3 porsjoner
6 eggehvitter
6 ss fløte/creme fraiche
3 ss klippet gressløk
1 løk
2-3 skiver hvit geitost / chevre
salt/pepper
litt smør
Skjær løken i små biter og stek de i en liten stekepanne i litt smør,
fint om det ikke blir så varmt at smøret blir brunt ;-)
Bland sammen de øvrige ingrediensene (untatt chevre) ,
jo mer du visper jo luftigere omelett.
Hell røra over løken i panna, bland litt så alt blir godt fordelt,
legg i osten og la stå på middels varne med lokk på.
Hvis du har stekepanne som går i stekeovnen må du gjerne steke den ferdig der.
Serveres med godt brød og f.eks. salat, spekeskinke, røkelaks...
...og da har du kanskje noen eggeplommer til overs ;-)
-oppskrift på majones finner du HER
-oppskrift på vaniljekrem finner du HER
-oppskrift på mousselinekrem og kaken Fraisier finner du HER
-oppskrift på sjokoladetrøffler finner du HER
-oppskrift på bearnaisesause finner du HER
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)