Spis lever det er godt !!!
Hvorfor vrir alle på nesen av lever og
innmat det er jo såååå godt !
...og visstnok sundt ;-)
Hos oss er det oftere
og oftere, det er veldig rimelig å kjøpe også kommer det jo mye via
jakta :-)
I fare for at det ikke skal bli godt/spist har jeg enten laget
den med fløte eller smør/persille/hvitløk,
to måter og lage den på som
ikke slår feil...
Men så må jeg altså prøve litt nye måter så
etter å ha lett på nettet,
byttet ut de ingrediensene som jeg ikke
hadde,
lagt til de jeg synes manglet ble dette dagens oppskrift ,
den kan absolutt anbefales, spesielt med små barn som elsker
tomatsaus...
Til 4 personer brukte jeg:
ca 300 gram lever+olje til steking
100 gram bacon i biter
2 små løk
2 hvitløkfedd
1 grønn paprika
1 ss mel
3 dl tomatsaus
1-2 dl vann,
1 ss mel
3 dl tomatsaus
1-2 dl vann,
min persille/sitron blanding
soyasaus
pepper og en dash portvin (sherry)...
soyasaus
pepper og en dash portvin (sherry)...
Skjær
leveren i små terninger (ihvertfall hvis det ikke er alles favoritt).
Brun bitene i varm panne med baconet, deretter tilsettes løk,hvitløk og paprika.
Når det er passe stekt (1-2 min) har du i mel,
rør godt rundt og ha i tomatsaus/vann, blandes godt.
Resten av smakene has i (soyasaus er istedet for saltet ;-) )
Kok videre i ca 5 minutter.
Serveres med godt brød til som i Frankrike eller eventuelt med ris ...
Brun bitene i varm panne med baconet, deretter tilsettes løk,hvitløk og paprika.
Når det er passe stekt (1-2 min) har du i mel,
rør godt rundt og ha i tomatsaus/vann, blandes godt.
Resten av smakene has i (soyasaus er istedet for saltet ;-) )
Kok videre i ca 5 minutter.
Serveres med godt brød til som i Frankrike eller eventuelt med ris ...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)