15. apr. 2013

Makrell i Tomat og Egg til lunsj

Visste du at makrell i tomat er godt varmt også og ikke må smøres på brødskiva ?


Min lunsj ble ett glass hjemmelaget Makrell i Tomat (men du kan bruke kjøpt),
 ett stekt andeegg. Litt vill Salat, agurk, tomat, persille, løk og litt aioli...


Andeegg har større plomme enn høneegg,
stekes derfor forsiktig for å stivne hvitten og beholde plommen flytende.  
Salaten består av vanlig salat og ferske  løvetannblader  fra skogen med litt skogsfioler til pynt :-)


 Bland sammen litt eddik 1/3 del, pepper og olivenolje 2/3 deler, til dressing.


 Makrellen varmes i stekepanna med tomatsausen.

 Med litt løk og persille er det ett ganske så fullkomment måltid :-)


Bon Appétit :-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)