13. apr. 2013

Biffsnadder, hjemmelaget fastfood

Biffsnadder var populært på kafeer for 15-20 år siden, og er det kanskje enda ?

Hos oss ble det en hjemmelaget versjon med rouille istedet for den 'grusomme' tousand ilands dressingen...

 

 Det er ikke noe hokuspokus og oppskriftkrevende middag og lage biffsnadder.

Skjær kjøtt i strimler og stek disse på sterk varme til de er godt brunet. Krydre med salt, pepper og f.eks. litt urter, her står du helt fritt. Vi du ha en karryversjon, bruk karrykrudder...

Du må gjærne steke løk sammen med kjøttet...

Her i huset brukes det ikke mye fritering, så potetene ble stekt i ovnen.


Servert med litt grønn salat, sylteagurk og en stor klatt med rouille (majones med tomatpuré)


God, sunn, lettvint middag i en travel hverdag :-)

Bon Appétit !





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)