Pizza kan lages på flere måter,
med så mye forskjellig fyll man kan klare å finne på.
med så mye forskjellig fyll man kan klare å finne på.
Ble kjempeimponert over pizza innlegget til bloggen Romeo, som jeg ikke har den nye adressen til...
Nå synes jeg det er vanskelig å håndtere deigen etter å ha fylt den,
så vi gikk for den rette modellen.
...det fikk meg til å tenke på en innbakte pizza jeg spiste på pizzarestaurant,
for veeeldig mange år siden :-)
Pizzadeig lages av:
... til to, eller 1 pizza + 5 hamburgerbrød, eller 1 pizza + ett brød ;-)
... til to, eller 1 pizza + 5 hamburgerbrød, eller 1 pizza + ett brød ;-)
1 liter mel
1 ts salt
1ss sukker
gjær
3 dl væske
0.5 dl olje
Du må gjærne bytte ut 1/2 parten av melet med grovt mel/nøtter/frø).
Lag vanlig gjærdeig, se eventuelt HER hvordan du gjør det.
1 ts salt
1ss sukker
gjær
3 dl væske
0.5 dl olje
Du må gjærne bytte ut 1/2 parten av melet med grovt mel/nøtter/frø).
Lag vanlig gjærdeig, se eventuelt HER hvordan du gjør det.
Så er det bare å kjevle den ut og fylle opp med det du ønsker i pizza'n, rulle sammen og klippe hull.
Se HER for ideer til pizzafyll.
Se HER for ideer til pizzafyll.
Til
fyll brukte jeg kjøttsausrester fra Tex-Mex middagen vår,
som jeg spedde opp med mer tomatsaus, stekte baconbiter, løkringer og osterester + oregano!
Etter å ha rullet den sammen hadde jeg hvitløk og olivenolje over...
som jeg spedde opp med mer tomatsaus, stekte baconbiter, løkringer og osterester + oregano!
Etter å ha rullet den sammen hadde jeg hvitløk og olivenolje over...
Stekte i ovnen på 220 grader i 20 min.
En langpannelengde ble til 10 biter og 5 veldig mette mager...
En langpannelengde ble til 10 biter og 5 veldig mette mager...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)