Lapskaus er litt tykkere enn suppe, basert på suppekjøtt og noen timer i gryta,
sammen med grønnsaker og poteter, som samtidig jevner kokekraften.
Raskt, enkelt og godt, dette var resteene etter en helt enkel lapskaus.
Det kommer selvfølgelig en fullstendig oppskrift på god gammeldags lapskaus i fremtiden ;-)
Det som kommer her er hvordan du kan bruke opp rester etter suppe eller lapskaus,
lapskaus er jo ett rimelig middagsalternativ og kan det bli til to middager er det jo enda bedre ;-)
Varm opp restene og ha i en gratengform, rør inn ca 1/3 couscous i forhold til kraften, eller utelatt couscous hvis den allerede er tjukk. Du kan også tilsette andre rester som kjøttpålegg, ris, pasta etc.
Strø over revet ost og stek i ovnen ca 15 minutter på ca. 200 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)