8. apr. 2013

Chausson - Små Eplepaier

Du trenger 2 paideiger og eplemos ;-) og stekeovn...

Så hopp i det og server dessert på en helt vanlig hverdag ;-)

Hvis du har ferdigkjøpt paideig og eplemos kan det nesten ikke bli lettere,
og har du hjemmelaget kan det  ikke bli bedre...



Rull ut/ kjevle ut paideigen og sett på topper med eplemos + eventuelt krydder som ingefær og kanel.


Mengde eplemos kommer ann på hvor store porsjonspaier du lager, deretter legger du paideig nr 2 oppå.
 Klem deigen litt sammen i skjøtene, skjær eller stikke ut former som vi har gjordt.


Har du vært litt raus med eplemosen, er det vanskelig å få de tette, 
men det gjør egentlig ikke noe ;-) 

Pensle med egg for en vakker overflate...

Stekes ca 10 minutter på 200 grader.



Serveres som de er eller med krem/is/crème fraîche/rømme...

Bon Appétit !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)