Du trenger 2 paideiger og eplemos ;-) og stekeovn...
Så hopp i det og server dessert på en helt vanlig hverdag ;-)
Så hopp i det og server dessert på en helt vanlig hverdag ;-)
Hvis du har ferdigkjøpt paideig og eplemos kan det nesten ikke bli lettere,
Rull
ut/ kjevle ut paideigen og sett på topper med eplemos + eventuelt krydder som
ingefær og kanel.
Mengde eplemos kommer ann på hvor store porsjonspaier
du lager, deretter legger du paideig nr 2 oppå.
Klem deigen litt sammen i skjøtene, skjær eller stikke ut former som vi har
gjordt.
Har du vært litt raus med eplemosen, er det vanskelig å få de
tette,
men det gjør egentlig ikke noe ;-)
Pensle med egg for en vakker overflate...
Stekes ca 10 minutter på 200 grader.
Serveres som de er eller med
krem/is/crème fraîche/rømme...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)