Råstekte rotgrønnsaker er godt !
Røsti lages ofte med bare poteter,
jeg foretrekker å blande med litt andre grønnsaker,
her har jeg brukt:
Røsti
5 poteter
3 gulrøtter
1/4 del sellerirot
3 hvitløksfedd
3 egg
salt og pepper
Skrell og rasp grønnsakene, press hvitløken og bland deretter alt sammen.
Jeg har brukt egg fordi jeg har stekt de i vaffeljern og jeg er veldig glad i egg :-)
Når de stekes som litt tjukkere kaker i stekepanne er det ikke nødvendig,
tror heller ikke det hadde vært nødvendig,
hvis jeg hadde raspet grønnsakene finere eller bare brukt poteter. (?)
Mine ble altså stekt i vaffeljern ;-)
...og servert med hjemmelagde 'Boudin Blanc'
-oppskrift finner du på siden franske oppskrifter eller kjøtt...
Både glutenfri og sukkerfri. Flott kos for vegetarianere også hvis de spiser egg.
SvarSlettNam
SvarSlett