Her er linken til første innlegget:
Forberedelser
Mandag
Frokost
Nøtter: valnøtt-mandler-hasselnøtt, frosne bær (tint i micron) og en youghurt naturell.
Lunsj
Middag
Spareribs, ferdig marinert eller ikke, langstekes i 2 timer på 150° eller raskt på 220°.
Jeg marinerte de i persileblandingen tilsatt, salt, sukker, pepper og sennep.
Litt vann i bunnen av pannen for at det ikke brenner fast og så man kan spe litt over kjøttet noen ganger under steking, forøvrig legger jeg litt aluminiumsfolie over , som jeg tar vekk de siste 10 min.
Frosne aspargesbønner has rett i kokende vann, kok ca 10 min og hell av vannet, for at de bevarer fargen kan de skylles i kaldt vann med en gang (stopper kokeprosessen) eller ha litt bicarbonat i kokevannet ;-)
Deretter hadde jeg en hakket løk, hvitløk og smør i kjelen og før servering varmer jeg det opp igjen, når smøret er smeltet og løken er litt blankere strør jeg 2 ss mel over rører godt og har i litt creme fraiche, evnt. salt, pepper koker litt og har over ett hakket egg, rør rundt og det er klart til servering...
En del til frokost, 2 deler til lunsj og 2 deler til middag, grønnsaker
altså ;-)
- litt fisk til lunsj siden det er kjøtt til middag , ha en fin dag ;-)
- litt fisk til lunsj siden det er kjøtt til middag , ha en fin dag ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)