Brøddeig, olivenolje og parmesanost
Etter å ha laget stort grytebrød og rosinboller, var det igjen litt brøddeig...
Med løksuppe på middagsmenyen , måtte det bli ett suppebrød ;-)
En utrolig villig brøddeig, som selv i kjøleskapet nekter å holde seg i ro...
Oppskift på forskjellige fine og grove brøddeiger,
med over 20 andre måter å bruke den på finner du her.
Suppebrødet eller muligens også kalt focassia ble laget ved å kjevle deigen flat på et stekebrett.
Deretter lagde jeg masse huller med bakespaden (kunne trykt ned med fingrene også).
God olivenolje helles over og på toppen strødde jeg med finmalt parmesanost.
Stekes i ovnen på 200 grader varmluft (eller 210 vanlig varme) i ca 10 minutter.
Klippes (ja, det er lettere å klippe enn å bruke kniv ;-) ) i passende biter og serveres ved siden av suppe.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)