Har du bare en kjedelig svinestek til middag, kotelettrand e.l. ?
Den behøver aldeles ikke være kjedelig, fyll den med ost!
- og en kjedelig hverdagsmiddag har fått festpreg...
Ingredienser:
Svinefilet
sennep
tykke osteskiver (f.eks. raceletteost)
tørket timian
pepper
Sett ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader vanlig varme.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form.
Skjær skiver nesten igjennom på kjøttet.
Ha i en halv tsk sennep og en tykk osteskive imellom hver skive.
Strø timian og pepper over, du må ikke salte da osten allerede er salt (ihvertfall en raceletteost).
Settes i ovnen og stekes, min filet var veldig tynn/liten så 25 minutter var nok,
har du en koteletttykk stek trenger den nok minst en time.
Mmmm, endelig så kotlettene litt festlige ut. Skal merke av denne.
SvarSlett