Lever, fløte, butterdeig, tomater...
Kan bli en fantastisk god lunsj...
Etter å ha laget en stor porsjon butterdeig, oppskriften finner du her, har jeg og mormor hatt det gøy med å prøve ut forskjellige måter å bruke den på, en av disse var som bunn til en leverpanne.
Kjevle ut deigen og skjær i firkanter,
prikk med gaffel men la ytterkanten være uten hull
(den skal blåse opp rundt fyllet).
Stek leverbiter, ha på litt mel, salt, pepper og melk
(eller fløte for de som trenger kalorier).
Kok opp så det blir en tykk saus.
På midten av deigen smører du på persilleblandingen,
(ikke nødvendig eller du kan bruke pesto / karriblanding etc).
Legg på kjøttet og noen tomatskiver, som selvfølgelig kan droppes,
eller byttes ut med det du måtte ha for hånd.
Stekes 10 minutter på 200 grader vanlig varme.
Bon Appétit !
Velkommen hit ! Samlested for aktiviteter og ideer på Kjøkkenet mitt. Mat laget fra bunnen av, hjemmelaget er ikke saus på boks eller pose, men hjemmelaget. Hege Don't read norwegian: use the translation button on the right ;-)
Sider
- Høytidsdager - Festdager - Menyer
- Påske
- Melkesyregjæring, Surdeig, Kombucha, Jun og Vannkefir
- Sylting, Konservering, Speking og Pålegg
- Spiselige vekster, Sopp og Ugress
- Kjøtt-Vilt-Innmat
- Kanin og Fugl
- Fisk og Skalldyr
- Grønnsaker-Urter-Frukt-Bær
- Nøtter, Frø, Korn, Belgfrukter
- Lunsj, Egg, Enkelt, Raskt, Pizza
- Dietter, Faste, Detox
- Kjøkkenhagen Min
- Frokost, Kvelds, Snacks, Mellommål
- Gjærbakst, Bakst, Rører...
- Kaker, Terter, Muffins, Kjeks,Godteri
- Dessert
- Tapas, Aperitif, Fingermat
- Dressinger, sauser, dipp's, krydder
- Franske Oppskrifter
- Mat fra andre land
- Ukemenyer
- Restemat
- BBQ og Røyking
- Gluten-, melk- og/eller Sukker- FRITT
- Artikler om Helse og Velvære
31. jan. 2013
Lever i Butterdeig til Lunsj
Labels:
butterdeig,
hjemmelaget,
lever,
lunsj,
Middag,
oppskrift,
opskrift
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Mmmmmmmmmm, det må bare smakes!
SvarSlettJeg lager en rull med deig og den kan ligge pent og rolig i kjøleskapet i flere dager. Jeg bare skjærer av en liten bit av gangen. Siste rest kjevler jeg ut, sprer Kavlis smøreost med Jalapena pepper over, ruller sammen, skjærer i skiver og steker.
Ikke lett å leve glutenfritt med slike godbiter nei ;-)
SlettSkal nå prøve og lage en variant med mindre smør i med tanke på kaloriene, og så tilfeldigvis så så jeg den nye kavliosten når jeg var i Norge så nå hvet jeg hva jeg skal prøve ;-)