våknet midt på natten og fikk lyst til å spise restende... men de får vente til lunsj hmmm
Kokte søtpotet og poteter (i tykke skiver) litt først, stekte deretter fennikel (skåret i strimler) i smør, ikke ofte jeg steker i smør men noen ganger må vi slå på stortroma og glemme pris,kalorier og steketips...
Når fennikelen var nok stekt hadde jeg på 2 ss sukker, stekte videre, helte over 3 ss eddik, deretter hadde jeg i de kokte potetskivene og rørte litt rundt og vips klart til servering.
Neste gang dropper jeg kokinga først ;-) og de vanlige potetene, men ble litt usikker på om det var nok til alle, målene på sukker /eddik kommer ann på hvor mye du steker.
Vi spiste det til torsk med egg og bacon over,
men syntes grønnsakene overgikk torsk'n og fortjente ett eget innlegg..
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)