30. sep. 2013

Middager til Blodtype AB

Forslag til middager tilpasset blodtype AB, som også kan serveres til A, B og O...

Først en liten oversikt over noen matvarer som nesten alle kan spise:

Alle matvarene jeg nevner er anbefalt til blodtype AB,
og gjengangere her i huset, det finnes selvfølgelig flere...
 Jeg skriver i parentes de andre blodtypene de passer til...

Lam og Sauekjøtt (B, O)
Kaninkjøtt ( B, O)
Kalkunkjøtt (A, B, O)

Sei (B, O)
Makrell, ørret, laks (A, B, O)

Olivenolje, hvitløk, valnøtter, persille, sitron, agar-agar, curry, turmeric, basilikum (A, B, O)
 
Ris (A, B, O)
Hvite bønner av typen Cocos.. (A, O)

 Rødbet, gulrot, løk, purre, spinat, squash, agurk, kale, brokkoli, selleri (A, B, O)
 Aubergin (B)
Tomat (O)
Blomkål (A, B )

Den letteste måten å komme ihjem fra butikken på med bare riktige matvarer,
er å skrive ned handlelisten etter Ja-mat... Planlegging...

Her er noen av våre middager, jeg har ikke tatt med linker men du finner dem under September 2013 eller på sidene for fisk, kjøtt etc.



Stekt fiskelever med alger...


Stekt sei med egg og portulakk...


Fiskepinner av sei...


Makrellboller med Tomatsaus...


Ørretfilet med eplesaus...


Fasan med plommer...


Får i Kål...


Lammekoteletter...


Kaningryte med cassis og sjokolade,...


Gresskarsuppe med tomat, kalkun og chevreost...


Tradisjonell Fransk kaningryte...


Pizza med spelt-bunn og Kaninrester med egg...







Det kan være enkelte ingredienser som jeg ikke har funnet i lister og bøker,
 eller ikke nevnt på denne siden,
så oppfordrer alle som er interessert i blodtypedietten,
om å utførske sin egen blodtype grundig.

Hvis du synes dette er interessant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)