Er det mulig å få nudler i en glutenfri suppe ?
ja da ;-)
...no problem...
Det du trenger er ett spagetti-gresskar ;-)
Videre er det opp til hver enkelt om man vil lage suppe på kjøtt, fjær, fisk eller helt vegetarisk...
Dagens suppe ble her Hønsesuppe eller Kylling hvis du vil...
Jeg hadde to enorme lår,
litt lite til 5 hvis de stekes,
men masse hvis de brukes i suppe eller gryte...
Kylling Suppe med Grønnsaksnudler
Høns-Kylling
Poteter
Spagetti-gresskar
Bokhvete - hel
Paprika
Gressløk
Paprikapulver
Cuminpuler
Pepper
Fløte
Kjøttet brunes lett og dekkes med vann,
kok opp og la koke til kjøttet løsner fra bena.
Ha gjerne litt løk og urter i vannet.
Ta ut kjøttet og sil eventuelt kraften,
det hopper jeg over til daglig ;-)
Skjær alt av grønnsaker og ha i kraften sammen med bokhvete.
Mens de koker tar du å renser kjøttet for skinn og ben.
Kok mørt og tilsett fløte og krydder, kok litt videre og ha i paprika og gressløk.
Litt vanskelig å se på bildet,
men det er tydelige glassnudler i suppa, kan lure enhver mann !
Ha kjøttet tilbake i suppen.
Hvis du bruker tomatsaus istedet for fløte får du tomatsuppe ;-)
...og har du i litt peanuts så blir den litt afrikansk ....
Dette er også en fin måte å spe rester på til en helt ny suppe,
hvit chevre-ost er kjempegodt i suppe :-)
Bon Appétit :-)
...og hvis du fortsatt har rester igjen kan du bruke den til å fylle runde squash (eller små gresskar)...
..strø litt polenta-couscou-semulegryn i bunnen hvis suppen er litt flytende...
Dytt oppi litt grønnsaker, ost eller kjøtt...
Stek i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter.
Supper kan brukes til så mangt ;-)
HER kan du lese om spagetti-gresskar på frukt.no.
Ser godt ut! Har aldri hørt om spaghettigresskar. Hva i all verden er det??
SvarSlettKjempegodt var det også ;-)
SlettSpagettigresskar kan du lese om på frukt.no:
http://www.frukt.no/leksikon/gronnsaker/faktaark1/spagettigresskar/
Smakfult gresskar som ser veldig kjedelig ut men som er artig når det er kokt/bakt da kjøttet løsner i små spagettilignende tråder, hvorav navnet, skal legge linken til i innlegget, takk for spørsmålet :-)
Veldig mange forskjellige retter her med gresskar som er midt i sesongen nå.
SvarSlettTakk, takk.
Takk selv,
Slettogså er gresskar supermat så bør nytes så ofte som mulig ;-)