Det er tid
for fisk igjen :-)
...ikke alle som smiler men da blir jo utfordringen å få frem smilene !!
okay, etter å ha sett diverse lasagner her på matbloggerne så ble det den beste måten, og så hadde jeg lasagneplater å bruke opp, très bien...
...ikke alle som smiler men da blir jo utfordringen å få frem smilene !!
okay, etter å ha sett diverse lasagner her på matbloggerne så ble det den beste måten, og så hadde jeg lasagneplater å bruke opp, très bien...
Fiske lasagne til 4:
75 gram smør
1 dl hvetemel
1 liter melk
salt,pepper, malt muscatnøtt
400 gram frossen hakket spinat
200 gram laks
200 gram hvit fisk (torsk/sei)
1 pk Lasagneplater (er ofte nok til to lasagner)
Lag
hvit saus: smelt smør, ha i hvetemel mens du rører, fortsett å røre
mens du heller forsiktig i en liter melk, la koke opp innimellom så det
blir en tykk fin saus, salt, pepper og muskatnøtt gjorde smaken, også
var det grønnsaker da... frossen spinat og siden den måtte tines havnet
den i sausen ;-)....: grønn saus...
førstemann :-( dukket opp og ble til :-) mmm det er godt mamma...
Fisken ble skåret i spisevennlige staver.
også er det bare å finne en ildfastform og legge lagvis:
saus-pasta-saus-fisk-saus-pasta-saus-fisk-saus-pasta-saus.
Revet ost strøs på toppen, jeg bruker gjerne raclette ost på gratenger og den legges på i hele skiver....
førstemann :-( dukket opp og ble til :-) mmm det er godt mamma...
Fisken ble skåret i spisevennlige staver.
også er det bare å finne en ildfastform og legge lagvis:
saus-pasta-saus-fisk-saus-pasta-saus-fisk-saus-pasta-saus.
Revet ost strøs på toppen, jeg bruker gjerne raclette ost på gratenger og den legges på i hele skiver....
og når det kom på bordet ble alle snåle fjes til : :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)