10. nov. 2012

Brødpudding med Bringbær Bruk alle brødrester

Brødrester kan brukes til utrolig mye, bl.a. brødpudding ! 


...en kjent og populær engelsk dessert, her blir den servert hver gang det er brødrester til overs, etter å ha laget 'brødsmuler',  foret kaninene.... pain perdu: arme riddere...også blande jeg det ofte i kjøttdeigen så blir det dobbelt så mye kjøttkaker...

 

Skjær brødet i biter eller skiver, vi hadde oppi i frosne bringbær men orginalen sier rosiner, er også godt med nøtter og alt fantasien tillater... bland crème fraïche (eller fløte) og egg ..hvormye: kommer an på formen din, jeg brukte 2,5 dl crème fraïche og 4 egg til en liten medium form; 


 Bland i bringbær og/eller rosiner og hell i ildfast form/kakeform
stek ca 40 min i 180 grader...

Kjempegod dessert å servere i store selskaper.


2 kommentarer:

  1. Hei! Denne desserten kan jeg huske jeg fikk hjemme som guttunge. Jeg vil nå en av dagene prøve meg på denne oppskriften. Håper det er greit for deg at jeg kan gjengi den på min blogg www.godmiddag.net

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Kai og takk for kommentar.

      Så gøy at oppskriften fikk deg til å mimre, Bare koselig hvis du vil blogge den, hyggelig med en link tilbake til denne og legg gjerne inn en ny kommentar med link til din, ellers er du jo på venstresiden her hos meg under blogger ;-)

      Slett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)