Brødrester kan brukes til utrolig mye, bl.a. brødpudding !
...en kjent og populær
engelsk dessert, her blir den servert hver gang det er brødrester til
overs, etter å ha laget 'brødsmuler', foret kaninene.... pain perdu: arme
riddere...også blande jeg det ofte i kjøttdeigen så blir det dobbelt så
mye kjøttkaker...
Skjær brødet i biter eller skiver, vi hadde
oppi i frosne bringbær men orginalen sier rosiner, er også godt med
nøtter og alt fantasien tillater... bland crème fraïche (eller fløte) og
egg ..hvormye: kommer an på formen din, jeg brukte 2,5 dl crème fraïche
og 4 egg til en liten medium form;
Bland i bringbær og/eller rosiner og hell i ildfast form/kakeform
stek ca 40 min i 180 grader...
Kjempegod dessert å servere i store selskaper.
Hei! Denne desserten kan jeg huske jeg fikk hjemme som guttunge. Jeg vil nå en av dagene prøve meg på denne oppskriften. Håper det er greit for deg at jeg kan gjengi den på min blogg www.godmiddag.net
SvarSlettHei Kai og takk for kommentar.
SlettSå gøy at oppskriften fikk deg til å mimre, Bare koselig hvis du vil blogge den, hyggelig med en link tilbake til denne og legg gjerne inn en ny kommentar med link til din, ellers er du jo på venstresiden her hos meg under blogger ;-)