Første forsøk av Chantelle:
kok opp 50g honning/sirup, 50g smør, 1 dl melk og 100g sukker...
Kok til det er tykt og hvis du slipper en stor dråpe i kaldt vann kan den formes med fingrene..
hell
massen utover bakepapir og vendt til den er kjølnet ned og du kan lage
kuler eller andre artige former, has i former eller som
fyll i sjokolade...
Andre forsøk av Chantelle
Kok opp 50 gram sukkerglukose med 50 gram smør,
1 dl melk og 100 gram sukker.
1 dl melk og 100 gram sukker.
Kokes til tykk masse og helles over i en tallerken eller på bakepapir. Lag diverse figurer med fingrene eller små utstikkere, før alt forsvinner i munnen på diverse forbipasserende ;-)
Oppbevares kjølig da de smelter ved høy romtemperatur,
konklusjon morsomt tidsfordriv for ungene men ikke veldig lett å ta vare på.
konklusjon morsomt tidsfordriv for ungene men ikke veldig lett å ta vare på.
De små hjertene var fine til kakepynt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)