Når jeg lagde hjemmelaget kraft eller 'demi', fant jeg ut at kjøttet var innmarri godt etter at det var smurt inn med tomatpure og stekt i ovnen, må innrømme at litt av kjøttet ble borte...
Når jeg samme dagen skulle kverne kjøttdeig (villsvin) og oppdaget noen biter kjøtt som var alt for 'fine' til å havne i kverna, ja da var ikke middagsplanene langt unna.
Etter å ha kokt kraft hele dagen og kvernet noen kg med kjøtt var jo heller ikke kokelysten på topp så dette ble en kjemperask, enkel men ikke minst god middag.
Skjær kjøttstykker i store biter (eller mindre hvis de er av mindre møre deler), bland de med 1-3 ss tomatpure blandet ut i litt olje med timian, pepper og salt.
Potetbiter gikk samme veien...
Stekes i ovnen på 30 minutter, på 180 grader. Har du tid senk temperaturen til 160 og la det stå en time.
På tallerkenen kan det se slik ut.
Bon Appétit !
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)