6. nov. 2012

Enkel kjøttmiddag med poteter

Når jeg lagde hjemmelaget kraft eller 'demi', fant jeg ut at kjøttet var innmarri godt etter at det var smurt inn med tomatpure og stekt i ovnen, må innrømme at litt av kjøttet ble borte...


Når jeg samme dagen skulle kverne kjøttdeig (villsvin) og oppdaget noen biter kjøtt som var alt for 'fine' til å havne i kverna, ja da var ikke middagsplanene langt unna.


Etter å ha kokt kraft hele dagen og kvernet noen kg med kjøtt var jo heller ikke kokelysten på topp så dette ble en kjemperask, enkel men ikke minst god middag.

Skjær kjøttstykker i store biter (eller mindre hvis de er av mindre møre deler), bland de med 1-3 ss tomatpure blandet ut i litt olje med timian, pepper og salt.

 Potetbiter gikk samme veien... 



Stekes i ovnen på 30 minutter, på 180 grader. Har du tid senk temperaturen til 160 og la det stå en time.


På tallerkenen kan det se slik ut.



Bon Appétit !





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)