26. nov. 2012

Rask og Enkel Fiskesuppe

Nå når det er litt høst-vinter vær er det godt med suppe :-) 
...og gjærne fiskesuppe... 
...raskt å lage og veldig lett på budsjettet ;-)



7 dl vann i kjelen med 400 g (frossen men bruk gjerne fersk)
3 gulrøtter, 1 purre, 1 paprika og 1 dl ris. 


   ...litt ekstra smaker:
-raspet ingefær, hvitløk, paprikapulver, litt sukker, salt og pepper og fenugrek pulver (karrismak), deretter 2-3 dl kokomelk og saften av en sitron.


La alt sammen koke 10 -15 minutter.
Du må gjerne sette på kjelen med vann og fisk (hvis frossen) og tilsette ingrediensene etterhvert som du måler og skjærer opp.
 
...og så er det bare å servere med godt brød etter å ha spist salaten ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)