alle vil ha pasta... så da er utfordringen å lage pasta godt...
veldig kjedlig...
men med sennep, skinke og purre blir det bedre...
deretter egg, crème fraïche, hvitløk, paprika, salt og pepper...
raclette ost på toppen og inn i ovnen 200 g i minst 30 min kommer ann på tykkelsen,
har du dårlig tid bruk paiform ;-)
Imellomtiden
rekker du å slå sammen en salat... så foresten et supert triks om
salat, hvis du ikke har salatslynge dvs en gree til å riste av vannet
etter at salaten er vasket, he i frankrike er det veldig viktig !! altså
du tar salaten (dryppende våt) i et kjøkkenhåndkle, tar tak i alle
hjørnen og slynger armen rundt og frem og tilbake og vips så er salaten
ferdig ;-)
ut av ovnen, bon appetit!
Velkommen hit ! Samlested for aktiviteter og ideer på Kjøkkenet mitt. Mat laget fra bunnen av, hjemmelaget er ikke saus på boks eller pose, men hjemmelaget. Hege Don't read norwegian: use the translation button on the right ;-)
Sider
- Høytidsdager - Festdager - Menyer
- Påske
- Melkesyregjæring, Surdeig, Kombucha, Jun og Vannkefir
- Sylting, Konservering, Speking og Pålegg
- Spiselige vekster, Sopp og Ugress
- Kjøtt-Vilt-Innmat
- Kanin og Fugl
- Fisk og Skalldyr
- Grønnsaker-Urter-Frukt-Bær
- Nøtter, Frø, Korn, Belgfrukter
- Lunsj, Egg, Enkelt, Raskt, Pizza
- Dietter, Faste, Detox
- Kjøkkenhagen Min
- Frokost, Kvelds, Snacks, Mellommål
- Gjærbakst, Bakst, Rører...
- Kaker, Terter, Muffins, Kjeks,Godteri
- Dessert
- Tapas, Aperitif, Fingermat
- Dressinger, sauser, dipp's, krydder
- Franske Oppskrifter
- Mat fra andre land
- Ukemenyer
- Restemat
- BBQ og Røyking
- Gluten-, melk- og/eller Sukker- FRITT
- Artikler om Helse og Velvære
Takk for tips, dette så godt ut :)
SvarSlett