Nå har det vært så mange artikler på forskjellige blogger med edderkopp pølser at jeg måtte prøve. Riktignok så er barna blitt litt store med sine 12-16 år, men det er morsomt alikevel. Chantelle nektet å spise edderkopp så hun fikk en flue med bare 6 ben hihi...
Siden det er flere som har blogget forskjellige utgaver av samme ideen så lager jeg ikke noen link, men inviterer alle som har ett lignende blogginnlegg til å legge igjen en kommentar ;-)
Jeg liker ikke tynne vanlige pølser så i mangel av hjemmelagde ble det brukte lyse store middagspølser av svin. Og med svart spagetti ble de ganske så stilige.
Jeg serverte det som en helt vanlig middag bare for å prøve, men til en bursdag etc. så kan de selvfølgelig planlegges og danderes mye bedre til servering.
Serverte rødkål til for å få ned litt grønnsaker, ikke bare fett og karbohydrater ;-)
Oppskriften er altså helt enkelt og stikke spagetti igjennom pølsene.
4 stykk spagetti blir til 8 ben osv, jeg stakk ned to følehorn også, hvet ikke om edderkopper har det, men...
Trekkes forsiktig i ca 10 minutter.
Hvis pølseskinnet er hardt kan du stikke ett lite hull med en kniv. Alle hullene hindrer også pølsene i å sprekke, bare du ikke fosskoker dem ;-)
Gleder meg til å prøve dette ut med forskjellige kreasjoner, nøl ikke med å legge igjen en kommentar med linker og ideer ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)