Alle kjenner til fylte grønnsaker, og hvorfor ikke fylle ett gresskar ;-)
Her var det ett ganske lite gresskar som nesten var glemt i julerushet, men det ble til en enkel middag som passet seg selv i ovnen.
Og gresskar er sundt ;-)
Del ett gresskar i to fyll det med krydret farse eller kjøttdeig, har du noen ris eller andre rester så bland dem inn i farsen....
Sett i ovnen på ca 180 grader i en time, stikk med en kniv i skallet for å sjekke om det er stekt.
Spis en del hver, eller del opp til flere.
Velkommen hit ! Samlested for aktiviteter og ideer på Kjøkkenet mitt. Mat laget fra bunnen av, hjemmelaget er ikke saus på boks eller pose, men hjemmelaget. Hege Don't read norwegian: use the translation button on the right ;-)
Sider
- Høytidsdager - Festdager - Menyer
- Påske
- Melkesyregjæring, Surdeig, Kombucha, Jun og Vannkefir
- Sylting, Konservering, Speking og Pålegg
- Spiselige vekster, Sopp og Ugress
- Kjøtt-Vilt-Innmat
- Kanin og Fugl
- Fisk og Skalldyr
- Grønnsaker-Urter-Frukt-Bær
- Nøtter, Frø, Korn, Belgfrukter
- Lunsj, Egg, Enkelt, Raskt, Pizza
- Dietter, Faste, Detox
- Kjøkkenhagen Min
- Frokost, Kvelds, Snacks, Mellommål
- Gjærbakst, Bakst, Rører...
- Kaker, Terter, Muffins, Kjeks,Godteri
- Dessert
- Tapas, Aperitif, Fingermat
- Dressinger, sauser, dipp's, krydder
- Franske Oppskrifter
- Mat fra andre land
- Ukemenyer
- Restemat
- BBQ og Røyking
- Gluten-, melk- og/eller Sukker- FRITT
- Artikler om Helse og Velvære
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)