Dette trenger du for å prøve:
Karamel
1 dl sukker og litt smør
Sjokoladetrøfler
300 g kokesjokolade
100 g smør
2 eggeplommer
125 g melis
0,4 dl fløte
1 ss melk
sjokoladepulver, kokos, hakkede nøtter etc til å trille dem i...
Lag karamel av 1 dl sukker, hell utover smurt bakepapir (eller silikonpapir),
knuses i kjøkkenmaskin når den er kald..
Smelt sjokoladen med melken... visp gradvis inn mykt smør, eggeplommer og fløte...
deretter røres melis inn...
rør inn karamellsplntene...
Sett i kjøleskapet i minst to timer..
Form små sjokoladekuler, som rulles i sjokoladepulver eller kokos etc.
Vi fant ut at det letteste var å bruke en teskje til å porsjonere og deretter bruke ett glass til å rulle de i, vi foretrakk å legge dem i små papirformer...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)