Riskrem er vår juledessert nummer 1, og i år av mangel på molter (jeg bor jo Frankrike)
så ble det med Bringbær,
om jeg skal få si det selv: et riktig godt valg ;-)
så ble det med Bringbær,
om jeg skal få si det selv: et riktig godt valg ;-)
Den røde fine fargen gjør seg veldig godt til jul og smaken er upåklagelig.
Riskrem med Bringbær
Du trenger til 8-10 skåler:
En rest med risgrøt ;-) (7 dl)
Fløte (2,5 dl)
Bringbær/bringbærsyltetøy (3 dl frosne bær)
Sukker 1/2 dl
Vaniljesukker 2 ts
Sjokoladesaus...
Jeg hadde frosne bringbær, de ble derfor kokt opp med sukkeret,
deretter hadde jeg de i ett dørslag, for å skille ut saften, som jeg tok vare på til saus.
La stå kaldt til servering.
Rett før servering settes krumkakeskjellene på ett fat, de fylles med riskrem,
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)