Salat spiser vi hver dag, det er derfor gøy og gjøre litt ekstra ut av en salat til fest.
Mulighetene er mange, bestem deg derfor for om du vil ha en enkel lett grønn salat ,
eller en med litt mere 'mat i', kjøtt, fisk, ost eller vegetarisk.
Jeg falt helt for noen små andunger, laget av 'mousse de foie de canard' en litt lettere andeleverpaté.
Deretter hadde jeg granateplefrø som er fantastisk pynt til så mye.
Jeg ville ha det enkelt så utover det ble det litt salat, endivieblader, tomater, kruspersille og valnøtter.
Toppet med en veldig god dressing laget med sennep, honning,
bringbæreddik og god olivenolje (litt salt og pepper).
Man må gjerne legge til litt speket andefilet, appelsin og løk, men jo flere ingridenser,
jo mer rotete og for mange smaker sloss om å bli gjenkjent.
Ikke glem og servere godt brød til, det bør man jo alltid, men spesielt her hvor det er paté.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)